За Нас

Електрофриго Монт е компанија создадена во 2019 година. Главна дејност на нашата компанија се стандард и сплит системите за ладење и греење – климатизери, нудиме сервис продажба и монтажа на истите, покрај тоа опфакјаме голем дел од ИТ сегментот, бела техника и фотокопирна техника.