Fabbygo ТРФ-102

1.499ден

Fabbygo ТРФ-102
 Тостер
 инокс Црна боја
 Приклучна моќ: 750 W
 Автоматска контрола на температура
 Агол на отварање: 180
 Нелепливи плочи: 23х14.5 см
 Состав: метал
 пластика
 гума