Gorenje HD 122 B

849ден

Gorenje HD 122 B
 Фен за коса
 Боја: Црна
 TRAVEL EDITION
 1200 W
 Модел на преклоп
 Регулација на брзината: 2
 Температурни нивоа: 2
 Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
 Tип на мотор со еднонасочна струја за заштеда на енергија и долгорочна употреба
 Должина на кабелот:1
5 m