Tefal FV2835E0

2.150ден

Tefal FV2835E0
 Пегла на пареа
 Боја Бордо-бела
 2400W
 35г/мин- пареа
 ударна пареа 160г/мин
 воден канистер 270 мл
 комфорно ракување
 нелеплива керамичка плоча
 Anti-Drip
 функција за самочистење
 вертикална пареа
 должина на кабел 1.9м