Tefal FV1542E3

1.999ден

Tefal FV1542E3
 Пегла на пареа
 Боја тиркизна
 2100W
 25г/мин- пареа
 ударна пареа 100г/мин
 воден канистер 250 мл
 комфорно ракување
 нелеплива плоча
 самочистење
 должина на кабел 1.9м