Gorenje SIH 2200 DGT Пегла на Пареа

1.750ден

Gorenje SIH 2200 DGT Пегла на Пареа
 Темно сива боја
 јачина:2200 W
 Индикатор на температура
 Интензивно испуштање на пареа: 30 g/min
 Испуштање на пареа одеднаш: 90 g/min
 Волумен на резервоарот за вода: 0.28 Литри
 Долевање на вода во текот на пеглањето
 Систем против собирање на воден каменец
 Систем против прокапување
 Можност за суво пеглање
 Вртење на приклучниот кабел: 360 °
 Функција прскање