Gorenje SIH 1800 BLT

1.590ден

Gorenje SIH 1800 BLT
 Пегла на Пареа
 Сино-Бела боја
 јачина:1800 W
 Индикатор на температура
 Интензивно испуштање на пареа: 25 g/min
 Испуштање на пареа одеднаш: 80 g/min
 Волумен на резервоарот за вода: 0.25 Литри
 Долевање на вода во текот на пеглањето
 Систем против собирање на воден каменец
 Можност за суво пеглање
 Вртење на приклучниот кабел: 360 °
 Функција прскање