BaByliss Ultra Slim 22 ST325E

BaByliss Ultra Slim 22 ST325E
 Diamond ceramic серија
 Професионална пегла за коса со керамички плочки со јонизација
 црна боја
 Ултра тенка 22мм
 100×22мм големина на плочки
 90 секунди загревање до 230 степени
 Двоен напон што ја прави идеална за патувања