BaByliss ST089E

1.499ден

BaByliss ST089E
 Професионална пегла за коса со керамички плочки
 црна боја
 Ултра тенка 22мм
 95×24мм големина на плочки
 2 температури 200 и 230 степени
 спремна за 30 секунди