BaByliss Pro 180 Small C319Е

1.449ден

BaByliss Pro 180 Small C319Е
 Професионално Фигаро
 црно златна боја
 Брзо загревање
 Варијабилна температура до 180 степени температура
 Sublim touch обложување
 Спирала во конусна форма
 Дијаметар 19мм