Midea FOREST Nordic + SMART MSAFBU-09HRDN8-QRD0GW / MOX133-09HFN8-QRD0GW

26.990ден

Midea FOREST Nordic + SMART MSAFBU-09HRDN8-QRD0GW/MOX133-09HFN8-QRD0GW
 DC ИНВЕРТЕР Клима уред
 9000BTU FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
 9000BTU
 2700W (3000W) на ладење
 3000W (3500W) на греење
 Скриен Дисплеј
 WiFi ВГРАДЕН
 R32 Гас
 GMCC TOSHIBA компресор
 Греење до минус 25 степени
 Работна температура -25 до +50 степени
 SEER (Ладење) 6.2
 SCOP (Греење просек) 4.0
 Капацитет на одвлажнување 0.8 литри
 Авто рестарт функција
 Тајмер
 Меморија на позицијата на отворот за дување
 Смарт дијагностика + детекција на течење гас
 Турбо мод
 A++ на ладење
 А+ на греење
 Идеална за простории до 18м2
 Бучност на внатрешна единица 55.5dB
 Бучност на надворешна единица 63dB
 Проток на воздух внатрешна единица 466/360/325
 Димензии внатрешна единица 805x194x285 мм
 Димензии надворешна единица 700x275x550 мм