Midea Extreme Save AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW

49.990ден

Midea Extreme Save AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW/MOX301-18HFN8-QRD0GW
 FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
 18000BTU 5300W на ладење
 5600W на греење
 Скриен Дисплеј
 WiFi ВГРАДЕН
 UV светлосна стериизација на воздухот за максимална 99.9 % заштита од вируси и бактерии
 Вградеб ХЕПА филтер за прочистување на воздух од секакви честички и чад
 R32 Гас
 Греење до минус 30 степени
 SEER (Ладење) 7.0 W/W
 EER 3.40 W/W
 SCOP (Греење просек) 4.0 W/W
 SCOP (Греење warm) 5.1 W/W
 COP 3.42 W/W
 Авто рестарт функција
 Тајмер
 Меморија на позицијата на отворот за дување
 Смарт дијагностика + детекција на течење гас
 A++ на ладење
 А+ на греење (Warmer услови)
 Идеална за простории до 45м2
 Бучност на внатрешна единица 20-41dB
 Бучност на надворешна единица 57dB
 Проток на воздух внатрешна единица 800/600/500