Midea Extreme Save AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW

34.990ден

Midea Extreme Save AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA)/MOX230-12HFN8-QRD6GW
 FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
 12000BTU 3500W на ладење
 3800W на греење
 Скриен Дисплеј
 WiFi ВГРАДЕН
 UV светлосна стериизација на воздухот за максимална 99.9 % заштита од вируси и бактерии
 Вграден ХЕПА филтер за прочистување на воздух од ПМ2 и секакви штетни честички и чад
 R32 Гас
 Греење до минус 30 степени
 SEER (Ладење) 8.5 W/W
 SCOP (Греење просек) 4.6 W/W
 Авто рестарт функција
 Тајмер
 Меморија на позицијата на отворот за дување
 Смарт дијагностика + детекција на течење гас
 A++ на ладење
 А+ на греење
 Идеална за простории до 30м2
 Бучност на внатрешна единица 20-39dB
 Бучност на надворешна единица 55dB
 Проток на воздух внатрешна единица 630