Hisense Expert Smart CF35YR1FG/CF35YR1FW WIFI

29.990ден

Hisense Expert Smart CF35YR1FG/CF35YR1FW WIFI
 SMART Инвертер клима уред
 GMCC Toshiba компресор
 Скриен ЛЕД Дисплеј
 WiFi ВКЛУЧЕН
 12000BTU
 Капацитет на ладење 3.4KW
 Капацитет на греење 3.8KW
 SEER 6.1 kWh
 SCOP 4.0 kWh
 EER на ладење 2.98 kWh
 COP на греење 3.62 kWh
 ДИГИТАЛЕН КОМПРЕСОР МОТОР
 4во1 филтер + Активен јаглен филтер
 Капацитет на одвлажнување 1.2л/ч
 I-feel функција која ја мери температурата што треба да се постигне онаму каде што е далечинксиот управувач
 Проток на воздух 550cbm3/h
 4D Auto swing
 Turbo cooling ладење
 Тајмер 24 часа
 Sleep функција
 Самодијагностика
 Работна температура греење -20/+24
 Работна температура ладење -15/+43
 Бучност внатрешна единица 56 dB
 Бучност надворешна единица 62 dB
 Тип на гас R32
 Енергетска класа А++ на ладење/А+ на греење
 Димензии внатрешна единица 795×255×197 мм
 Димензии надворешна единица 660×483×240 мм