Hisense CA50XS1AG / CA50XS1AW

37.990ден

Hisense CA50XS1AG/CA50XS1AW
 Easy Smart
 SMART Инвертер клима уред
 GMCC Toshiba компресор
 Скриен ЛЕД Дисплеј
 WiFi ВКЛУЧЕН
 18000BTU
 Капацитет на ладење 5KW
 Капацитет на греење 5.6KW
 SEER 6.1 kWh
 SCOP 4.0 kWh
 ДИГИТАЛЕН КОМПРЕСОР МОТОР
 Активен јаглен филтер
 Капацитет на одвлажнување 2л/ч
 Проток на воздух 880cbm3/h
 4D Auto swing
 Turbo cooling ладење
 Тајмер 24 часа
 Sleep функција
 Самодијагностика
 Работна температура греење -20/+24
 Работна температура ладење -15/+43
 Бучност внатрешна единица 56 dB
 Бучност надворешна единица 62 dB
 Тип на гас R32
 Енергетска класа А++ на ладење/А+ на греење
 Димензии внатрешна единица 890×300×223 мм
 Димензии надворешна единица 810x585x280 мм