Haier Tundra PLUS SMART U50MEGFRA / AS50TDDHRA-CLC

45.990ден

Haier Tundra PLUS SMART U50MEGFRA/AS50TDDHRA-CLC
 СМАРТ ИНВЕРТЕР Клима уред со Ефективен режим за затоплување до -15 степени
 WiFi built in
 Скриен Дисплеј
 5 години гаранција на компресор HITACHI
 Бела Боја на внатрешната единица
 Тивок режим на работа
 18.000BTU
 Моќност 5.0KW на ладење (од -10 до 43 степени целзиусови)
 5.2KW на греење (од -15 до 24 степени целзиусови)
 SCOP (kW):4.0
 COP (kW):3.71
 SEER (kW):6.1
 EER (kW):3.41
 Антибактериски Филтер
 Авто рестарт
 Авто дијагностика
 Циркулација на воздух 900 m3/h
 Усмерување на воздухот: горе/доле автоматски
 лево десно мануелно
 природен ветер
 Тајмер
 Далечински управувач
 A+ Енергетска класа на ладење
 A++ Енергетска класа на греење
 Бучност на внатрешна единица 25/44дб
 Бучност на надворешна единица 65дб