Haier Tundra PLUS SMART 1U68REMFRA / AS68TEDHRA-CL

59.990ден

Haier Tundra PLUS SMART 1U68REMFRA/AS68TEDHRA-CL
 СМАРТ ИНВЕРТЕР Клима уред со Ефективен режим за затоплување до -15 степени
 WiFi built in
 Скриен Дисплеј
 5 години гаранција на компресор MITSUBISHI
 Бела Боја на внатрешната единица
 Тивок режим на работа
 24.000BTU
 Моќност 7.0KW на ладење (од -10 до 43 степени целзиусови)
 8.1KW на греење (од -15 до 24 степени целзиусови)
 SCOP (kW):4.0
 COP (kW):3.71
 SEER (kW):7.1
 EER (kW):3.23
 Антибактериски Филтер
 Авто рестарт
 Авто дијагностика
 Циркулација на воздух 1200 m3/h
 Усмерување на воздухот: горе/доле автоматски
 лево десно мануелно
 природен ветер
 Тајмер
 Далечински управувач
 A+ Енергетска класа на ладење
 A++ Енергетска класа на греење
 Бучност на внатрешна единица 30/47дб
 Бучност на надворешна единица 65дб
 Гас за разладување R-33