Haier Tide Plus AS25THMHRA-C 1U25YEFFRA-C

25.990ден

Haier Tide Plus AS25THMHRA-C 1U25YEFFRA-C
 СМАРТ ИНВЕРТЕР Клима уред со Ефективен режим за затоплување до -15 степени
 WiFi built in
 Бела Боја на внатрешната единица
 Функција за самочистење
 Тивок режим на работа
 9.000BTU
 Моќност 2.73KW на ладење (од -10 до 43 степени целзиусови)
 2.73KW на греење (од -15 до 24 степени целзиусови)
 SCOP (kW):4
 SEER (kW):6.1
 Антибактериски Филтер
 Авто рестарт
 Циркулација на воздух 500 m3/h
 Тајмер
 Далечински управувач
 A++ Енергетска класа на ладење
 A+ Енергетска класа на греење
 Бучност на внатрешна единица до 19-37dB
 Гас за разладување R-32