Haier Pearl AS50PDAHRA / 1U50MEGFRA

48.990ден

Haier Pearl AS50PDAHRA/1U50MEGFRA
 СМАРТ ИНВЕРТЕР Клима уред со Ефективен режим за затоплување до -20 степени
 УВ МОДУЛ кој уништува Covid 19 и секакви други вируси 99.99% Стерилизација на воздухот со 56 степени температура
 Вграден WiFi
 Скриен Дисплеј
 Функција за самочистење
 Бела Боја на внатрешната единица
 Тивок режим на работа
 18.000BTU
 Моќност 5KW на ладење (од 18 до 43 степени целзиусови)
 5.2KW на греење (од -20 до 24 степени целзиусови)
 SCOP (kW):4.0
 SEER (kW):6.1
 Антибактериски Филтер
 Авто рестарт функција
 Тајмер
 Троен Проток на воздух 900 m³/h
 Далечински управувач
 A+ Енергетска класа на греење
 А++ енергетска класа на ладење
 Бучност на внатрешна единица 28-34dB
 Гас за разладување R-32