Haier Pearl AS35PBAHRA / 1U35YEGFRA-2

37.990ден

Haier Pearl AS35PBAHRA/1U35YEGFRA-2
 СМАРТ ИНВЕРТЕР Клима уред со Ефективен режим за затоплување до -20 степени
 УВ МОДУЛ кој уништува Covid 19 и секакви други вируси 99.99% Стерилизација на воздухот со 56 степени температура
 Вграден WiFi
 Скриен Дисплеј
 Функција за самочистење
 Бела Боја на внатрешната единица
 Тивок режим на работа
 12.000BTU
 Моќност 3.2KW на ладење (од 18 до 43 степени целзиусови)
 3.4KW на греење (од -20 до 24 степени целзиусови)
 SCOP (kW):4.0
 SEER (kW):6.1
 Антибактериски Филтер
 Авто рестарт функција
 Тајмер
 Троен Проток на воздух 550 m³/h
 Далечински управувач
 A+ Енергетска класа на греење
 А++ енергетска класа на ладење
 Бучност на внатрешна единица 19-37dB
 Гас за разладување R-32