Haier FLEXIS PLUS BLACK AS35S2SF2FA-BH / 1U35S2SM1FA WiFi

42.990ден

Haier FLEXIS PLUS BLACK AS35S2SF2FA-BH/1U35S2SM1FA WiFi
 ИНВЕРТЕР Клима уред со Ефективен режим за затоплување до -20 степени
 УВ МОДУЛ кој уништува Covid 19 и секакви други вируси 99.99% Стерилизација на воздухот со 56 степени температура
 Вграден WiFi
 Скриен Дисплеј
 Црна Боја на внатрешната единица
 Тивок режим на работа
 12.000BTU
 Моќност 3.5KW на ладење (од 5 до 43 степени целзиусови)
 4.2KW на греење (од -15 до 24 степени целзиусови)
 SCOP (kW):5.1
 SEER (kW):8.5
 Антибактериски Филтер
 усмерување на воздухот: горе/доле автоматски
 лево десно мануелно
 природен ветер
 Тајмер
 Одвлажнување 1.6л на час
 Далечински управувач
 A++ Енергетска класа на греење
 А+++ енергетска класа на ладење
 Бучност на внатрешна единица 20/39dB
 Бучност на надворешна единица 48dB
 Гас за разладување R-32