Atlantic F119 1.500W + KIT

3.999ден

Atlantic F119 1.500W + KIT
 Панелна греалка Конвектор со електронски термостат
 Нов модерен ултра тенок дизајн
 5 нивоа на работа
 сензор за собна температура
 заштита од превртување ANTI TILT
 заштита од прегревање
 IP24 заштита
 Задоволување на последните европски ErP стандарди
 Димензии (Ш x В x Д): 761 x 461 x 114 мм
 Тежина 5.3 кг