ALTIS ECO BOOST 3 WIFI 2000W

8.999ден

ALTIS ECO BOOST 3 WIFI 2000W
 ЛУКСУЗНА Панелна греалка Конвектор со електронски термостат
 Интегриран WiFi со Cozytouch платформа
 ЛЦД Дисплеј со приказ на температура и избрана програма
 Далечински управувач
 Сензор за присуство во собата – ако нема никој ја намалува темепратурата
 5 Интегрирани програми за затоплување ( 1.цело време ниска температура
 2.цело време висока температура
 3.висока температура само од 05ч наутро до 22ч навечер
 4.висока температура од 05 до 08ч наутро па после тоа висока температура од 17 до 22ч навечер
 5.висока температура од 05 до 08ч наутро па после тоа висока температура од 12 до 14ч поручек и потворно висока температура од 17ч до 22ч навечер)
 IP24 Заштита
 Димензии (Ш x В x Д): 835 x 461 x 92 мм
 Тежина 7.2 кг