De Longhi HWB4530

3.799ден

De Longhi HWB4530
 Греалка за бања
 водоотпорна IP24 стандард
 Моќност 2000W
 Две нивоа на работа 2000 и 1000W
 со држач за пешкири
 за соби до 20м2
 Функција против замрзнување
 Интегриран термостат
 Вентилатор функција во лето
 можност за монтажа на ѕид или самостоечка на под
 двојна изолација