De Longhi CALDOBAGNO HBC3052T

4.499ден

De Longhi CALDOBAGNO HBC3052T
 Греалка за бања
 Водоотпорна IP21 стандард
 Моќност 2400W
 Тајмер 24 часа
 Погодна за бања до 20м2
 Функција против замрзнување
 Интегриран собен термостат
 Вентилатор функција во лето
 Silent функција